# monicatorra.com » Qui soc

La Mònica es dedica a explicar contes des del 2003. Es va inspirar a les seves classes de música pels més petits, va descobrir que els contes l’ajudaven moltíssim a ensenyar cançons i altres conceptes musicals, els nens disfrutaven , feien volar la seva imaginació i aprenien!!

A partir d’aquí, va començar la seva passió per la narració oral, i s’hi va tirar de cap.

Actualment la Mònica es dirigeix a tots els públics, explicant contes tradicionals, o d’autor, d’una manera molt natural i fresca.

En els contes per adults, experimenta amb la fusió de música, narració i cançó, com els boleros i els cuplets. Oferint sessions carregades d’emoció, sensualitat i diversió.

En els contes per infants, de vegades s’ajuda del teatre, d’objectes però sobretot de la interacció amb el públic, per apropar coneixements i valors, i fer gaudir als més menuts de les històries més insòlites.

Membre de la companyia de teatre ”Deparranda” durant sis anys. Actualment és membre de la companyia ”Príncep Totilau”. Membre de l’associació de narradors professionals de catalunya (ANP).

Imparteix tallers i xerrades de narració i teatre per nens, adolescents, estudiants de magisteri, pares i mares…

Ha participat en l’Aventura de llegir, en la fira Món llibre durant cinc edicions, en el festival EVA, en  la fira mediterrània de Manresa, en el festival de llegendes de Catalunya a Sant Martí de Tous, en el Festival Multipolar del Maresme, en el Festival de narració Bla,bla de Vallfogona de Riucorb, en el festival Girona de conte, en el Munt de mots de Barcelona…

I continua anant per les biblioteques, bars, centres cívics, museus, escoles, teatres, bodegues…. fent el que millor sap fer, explicar contes.