# monicatorra.com » D’aquells boleros aquests contes

Un piano, una veu, un relat, una melodia… L’escenari s’omple de misticisme en aquest espectacle a on música i narració es barregen per donar vida a vàries històries amagades darrera d’alguns boleros que s’expliquen en format de contes musicals.
 

Són històries d’emocions estranyes, d’amors impossibles, de passions desenfrenades… totes elles macerades amb un toc humorístic i alhora emotiu i tendre. I complementant aquests petits relats, la música embriagadora com sempre acompanyant aquests sentiments, fent‐los més profunds en cada espectador, aconsegueix difuminar principi i final de cada història.

D’aquells boleros aquests contes té la capacitat de captivar a l’espectador arribant a fer‐lo protagonista de cada conte i partícip de cada cançó.

FITXA TÈCNICA
Durada: Aprox. 60min
Escenografia: Espai mínim de 3 x 4m
Idiona: Català o Castellà.
Requeriments tècnics: Piano acústic per l’acompanyament.

 

ELS CONTES

EL PETÓ (Autor: Marc Torra, 20‐25 min)

Julián i Maria (la mort), dos personatges amb certes afinitats però de mons evidentment oposats, estan condemnats a viure un amor del tot impossible. Sempre en clau d’humor, el relat i els boleros conviuen per fer‐nos viatjar, entre altres sensacions, a través de l’amor, l’ansietat i l’esperança

AMOR SINFÒNIC (Autor: Marc Torra, 15‐20 min)

Anastàsia Dovaninsky, una jove pianista amb una gran projecció musical, toca per primera vegada en una gran sala de concerts de Nova York. El públic embogeix amb la seva actuació i tot apunta a que l’espera una gran carrera musical. El que no saben es que mentre tocava Anastàsia s’ha enamorat ni més ni menys que de l’ànima del seu piano. Quan de sobte ell desapareix, Anastàsia abandona les grans sales de concerts per dedicar‐se en cos i ànima a trobar‐lo.

L’AUTOBÚS (Autor: Juan José Millás, 15‐20 min)

Coincideixen deu minuts al dia , durant el trajecte que fa l’autobús que els porta a la feina, però són els deu minuts més esperats del dia. Una història que sense paraules és possible i potser per això tan especial.